Ja i moja najbolj drugarica (ime nebitno) pošto smo bile bez momka, dogovorile smo se da izađemo zajedno na trg za doček. Lepo smo se picnule, ja sam imala duboke čizme do kolena sa visokom štiklom, samodržeće crne čarape koje su išle do uske crne kožne suknje ispod koje sam obukla crne tange a gore sam imala kožnu jaknu preko providne crne majice.

Đuskale smo na Trgu onda smo jedna drugoj uz poljubac čestitale Novu godinu. Drugarica mi rekla da zamislim jednu želju u sebi, možda mi se ispuni. Izgovorila sam u sebi da ove godine u sexu imam sreće, da sperma u potocima po mom telu teče.

Sat vremena posle ponoći drugarica mi je rekla:
– Nećeš se verovati, meni se brzo ispunila želja našla sam frajera, nećeš se ljutiti? Moraćeš sama da se vraćaš kući. – Nisam se ljutila bilo mi je drago zbog nje.

Krenula sam kući, išla sam uskom stazom kroz slabo osvetljeni park pun drveća kad ispred mene stvoriše se dva tipa prerušena u dva Deda Mraza a ja ih pitala:
– Deke, dal’ ima neki poklon za mene? – A oni:
– Zavisi dal’ si bila dobra il’ loša devojka prošle godine.
– Aj da kažemo da sam dobra bila. – Izvadiše dva Deda Mraza iz torbe po kutiju na kojoj bila slika vibratora ja sam rekla:
– Ih, šta bih dobila da sam bila nevaljala prošle godine? – A jedan odgovori:
– Onda bi dobila pravi kurac.
– Pa znate, kad bolje razmislim, dosta sam bila dobra. Od sad ću biti nevaljala – otkopčala sam kožnu jaknu i klekla na kolena ispred dva Deda Mraza i rekla: – Hoću prave poklene. – Obojica otkopčaše kajiševe, pantalone od kostima na zemlju spadoše.

Izvadila sam njihove kurčeve iz bokserica i počela da se igram, da im jezikom obrađujem muda dok nisu porasla, pa sam im nazmenično pušila, gurala sam nihove kurčeve do grla onda sam ustala uspravno, otkopčala suknju koja ju sam bacila, ostala sam u halterima i tangama, i providnoj crnoj majici.

Dva Deda Mraza me u sendvič stegoše i svako po jednu ruku preko majce na sise staviše, a drugom rukom pored tangi u moju rupicu prstiće strpaše.

Obrađivali su me tako neko vreme, pica mi je ovlažila i tange sokovima natipila, dok sam se sa dekicama naizmenično ljubila, a zatim jedan reče:
– Sad će deka da izvadi ćebe da može bolje da te jebe – i stvarno iz torbe izvadi ćebe i raširi ga na zemlju i leže na njega, a ja sam prišla kao kučka i jezikom mu lizala muda dok je drugi deka prišao od pozadi. Izvadio je prvo jedan vibrator iz kutije. Kad mi je skinuo mokre tange, nabi mi vibrator u picu. Pošto je bila vlažna, lako je ušao skoro ceo. Onda je izvadio vibrator natopljen mojim sokovima, iz pice, i nabio mi ga u usko dupe, a u picu nabi drugi vibrator.

Dok su me dva vibratora po pici u dupetu bušila, ja sam prvom Deda Mrazu kurac pušila…

Onda kad je drugi deka izvadi iz pice vibrator a ja sam se na kurac prvog deke nabila a drugi deka kad iz dupeta vibrator izvadi svoj kurac u dupe mi žestoko nabi.

Dva Deda Mraza me žestoko jebaše, njihova jaja po mojim rupama udaraše. Od silnog seksa se umoriše i ja sam se umorila.

Kad su izvadili kurčeve iz mene na ćebe izjebana sam legla. Oba Deda Mraza pored mene klekoše, moje ruke im kurčeve drkaše. Iz kurca im sperma potekla i celu me spermom isprskaše, i tako mi se ispunila novogodišnja želja.

Vaša Danijela