Petra al’ ti je meka… Ja sam Irena i zivjela sam sa mojom drugaricom Petrom, sa kojom se druzim od srednje skole. Nijedna nismo imale stalnu vezu, desavo se ponekad sa nekim da zavrsim posle izlaska i to je to.

Obe smo sve znale jedna o drugoj, pricale o momcima, sseekksu… Uvijek bi jedna drugoj sve pricale, kad bi neka od nas bila sa nekim momkom. Cak se desvalo da je Petra imala seekks u stanu a ja sam bila u drugoj sobi.

Jedno vece smo trebale da idemo u grad, ali zbog raznih obaveza smo imale veoma malo vremena za spremanje i Petra je predlozila da idemo zajedno pod tus da bi prije zavrsile, sta smo i uradile. Vidjale smo jedna drugu bez grudnjaaka ali nikad bez ggaaca. S obzirom da nismo imale vremena, nismo puno obracale paznju jedna na drugu, brzo smo se spremile i krenule nadajuci se dobrom ulovu.

U gradu se nista bitno nije desilo osim malo vise alkohola. Vidno pripite vratile smo se u stan. Petra je vise popila, odmah je pocela da prica kako joj je trebo veceras muskarac da je dobro izjeebbbe, alo posto nije moracu sama pod tusem, tad je pocela da se skida krenula prema kupatilu. Mene je to krenulo da ppaali i uradila sam isto. Kada sam usla Petra je jednom rukom trljala sissee a drugom picckkku. Odmah sam usla kod nje sklonila njenu ruku i stavila svoju na njeennnu picckkku i poljubila je.

Nastavile smo da se ljuubbbimo i trljaammmo picckku i sissee jedna drugoj. Na jednem me Petra uhvatila za ruku i povela ka sobi, onako mokre smo legle na krevet i ljuubbile se jos jace, prvo se Petra spustila i pocela da mi lizzee picckku i ubacuje prste dok nisam ispuatila jak uzdah i svrrssila, a zatim sam ja njoj ucinila isto, nakon toga smo presle u pozu 69 i jos jednom svrrssile.

Nakon toga smo se jos malo ljubile i zaspale.

Drugi dan smo se dogovorile da ovo ostaje nasa tajna i da cemo opet ponoviti. Od tog dana smo stalno ggoole jedna pred drugom tusiramo se zajedno, a ponekad se desi i da jedna drugu zadovoljimo…