Dobro je kad imaš stan na moru.. Imam stan na moru i trebao sam nešto privatno obaviti pa sam skočio tamo na dva dana. U zgradi su uz moj još četiri stana. Kako ispred nije bilo parkiranih vozila mislio sam da sam sam u kući. Međutim dok sam, nešto kasnije, išao po stvari u auto sreo sam ispred kuće susjedu, stariju ženu iz Slavonije i s njom jednu ženu, ne baš premladu, ali puno mlađu od nje, prilično zgoodnu, dobro graađenu, u licu malo onako ocvaala, ali još uvije dobra za, kako se ono u žargonu kaže, „pootrošit“ i rekla je da joj je to kći. Pitala me za moje i odgovorio sam da sam došao samo ja, jer moram nešto obaviti. Rekla je da navrati sutra na kavu, rekao sam da hoću i razišli smo se. Navečer sam gledao TV, surfao malo po internetu, kad odjednom čujem da se otvaraju vrata na hodniku i

odmah potom netko kuca na moja vrata. Ja skočim i otvorim, kad ono susjedina kći stoji pred vratima, u spavaćici, koja više otkriva ngo pokriva, s bocom nekog pića i pita može li ući. U prvi mah sam bio zbunjen i bez teksta, međutim brzo mi je sinulo o čemu se radi, a i moj kurac u kratkim gaaćaama me je podsjetio da ju praaktički uvučem unutra, a ona je odmah drugom slobodnom rukom pogladila izbočinu u mojim gaćama i rekla, opa ovaj tvoj kurac odmah kuži što mi treba. Pitao sam ju zna li joj mama da je izašla, a ona odgovori da stara uzima tableete za spaavanje i spaava kao zaklana do jutra i da nema frke. Već na hodniku smo se počeli hvaatati svukaao sam joj taj mali komaadić teekstila i počeo joj ljuubiti male gruudi, meekanih braadaavica i svukaao joj gaaaćice te je uhvaatio za ….

Odmah mi je, u jednom potezu, svukla gaaćicee i uhvaaatila me za …. te mi uvalila jezik u ustaaa i počela me žeestoko ljuubiti i naateezati za …. Odvukao sam ju u sobu i bacili smo se na kreevet, nakon igre smo potom ležali jedn uz dugo, pomalo pijuckali medovaču, a onda me je nakon nekog vremeena primilaa zaa kuurraac, koji je opet počeeo reagirati na pravi način, noć još nije bila pri kraju, a mi smo se opet zagrijali.. .