U našoj ulici imamo samo jednu veliku trgovinu i u njoj radi jedna milfaaraa po imenu Rada

      Comments Off on U našoj ulici imamo samo jednu veliku trgovinu i u njoj radi jedna milfaaraa po imenu Rada

U našoj ulici imamo samo jednu veliku trgovinu i u njoj radi jedna milfaaraa po imenu Rada. Rada je imala oko četrdeset i tri godine bila se već dva puta udavala i iz ih brakova je imala troje djece. Po njenom izgledu to se ništa nije dalo primijetiti jer je za svoje godine idalje ona izgledala odlično. Imala je jako ddugu plavu kosu vitak struk sa velikim sisama, koje su bile pale što je i razumljivo jer je priroda učinila svoje. Njena guzzaa je bila malo poveća sa maalkice sala na sebi ali pošto je nosilaa uvijek uske suknjice izgledaala je jako izaazaaovno. Ovo ljeeto je bilo jako toplo i svako od nas se oblačio jako oskudno. To je radila i ona. Uvijek je nooosila uske maajice koje su ocrtaavale njeene sisse a ponekada nebi imala brrus ispod njih tako da bi joj se jasno ocrtaale njene veelike braadavice. To me je jako paalilo kada bi god došao u prodavnicu i ugledao je moj bi kkuuraac se omeentalno podiggao. Odmah bi pojurio kući i izdrrkkao ga na nju. Vremenom je ona shvatila šta se dešava i da ja drkkaam na nju.

Prilikom jednog dolaska u kupovinu ona je bila obučena jako izaazovno sa uskom bijelom maajicom ispod koje nije imala brrrus i jasno su se ocrtale njene krupne taamne braadaavice a doolje je noosila uskke crne heelaanke. Na izlasku me je zamolila da li bi mogao večeras da svraatim da joj pomognem nešto u magacinu pošto njen muž nije tu nego je na putu. Naravno da sam pristao i dogovorili smo se da dodjem do nje posle radnog vremena. Ubrzo je vrijeme prošlo i ja sam stigao. Ona je već bila završila u radnji i nas dvoje smo se uputili u magacina. Rekla mi je da joj trebam pomoći oko slaganja neke robe na police. Pošto su police bile visoko a ona se plašila da se peenje na merdeevine ja sam se popeeo da slaažem a ona mi dodavaala. U jednom trenutku sam pogleedao u nju dolej i sada sam mogao jasno da vidim njene velike seestine. Kuurraac mi se odmah podigaao i stao uspraavno tik ispred njenog noosa. Bilo mi je jako neprijatno počeo sam da se crvenim i nešto da objesnim ali ona me je prekinula. Rekla mi je da je to sve normalno da se ne trebam sraamiti i da joj jako imponuje što tako mladi momak kao ja se looži na nju. Rukom je lagano prešla preko moga kurca, koji je inače bio oko osamnaest centimetara dug ali jako debeo i rekla da imam jako lijep kurac. Zavukla je ruku ispor moga šooorca i izvukla mi kkuurac napolje. Počela ga je drkkaaaati dok sam ja idalje bio na merdevinama. Nakon par trenutaka počela mi ga je pušiti. Puuuušila ga je super uvlaačila ga u sebe jako duboko, lizaala ga od glaavića do jaja pa opet nazad. Prosto je uživala dok mi ga je ppušila, osjetio sam to po njenim uzdasima koje je ipuštala. Istovremeno dok ga je pušila sebe je dirala po pici i sisama. Rekla mi je da sidjem sa merdevina što sam i učinio a zatim u par trnutaka se skinula gola i ispred mene su se ukazale velike sise i dlakava pica.

Legla je na neke kartonske kutije i rekla mi da joj ližeem piiičku. Počeo sam polako da joj ližeem braadaavice koe su već sada bile jako krute da ih grickaam pomalo a zatim sam krenuo preko stomaka do njene pice koje je već bila vlaaažna. Lizaaao sam je kao da mi je to poslednje u životu lizaanje. Ona je jako stenjaala, grčila se svojim rukama me je uhvatila za kosu i naabijaala mi lice na njenu picccu sve više. Nakon par trenutaka svršila je jako uz veliki urlik. Nije više mogla da izdrži itražila mi ja da joj ga staavim. Počeo sam je jeebaati svom snaagom. Pošto joj je picaa bila jako vlaažnaa ulazio je bez problema. Jebao sam je jakim tempom. Moja jaja su udarala u njenu gguuuzu, traažila je da je jeebeem sve jače i brže. Nakon par trenutak smo promijenili pozu i sada je ona bila na meni. naabijaalaa se na moj kuuraac svom snagom. Bojao sam se u jednom momentu da mi ga ne slomije. Od siline nabijanja svvrršila je i po drugi put.

Došao je i meni kraj i ja sam trebao svvrršiti, rekao sam joj to a ona mi je odgovorila da je samo naapunim. Naglo se nabila na moj kuueraac a ja neumorno počeo da je punim svojom vruuučćom speermoom koje je bilo jako mnogo. Ustala je sa mene oblizala mi jezikom ostatak sperme sa kurca i rekal da mi nismo vodje završili nego da se naša avantura idalje nastavlja. Tako je i bilo.. .