Dakle, ženina sestra Marica je 4 godine mlađa od moje žene, ima male grudi, sa nenadmašnom guuzoomm. Kada sam je upoznao, tj. kad sam krenuo sa svojom sadašnjom ženom ona je imam 16 godina i bila je još dijete, ničim se nije isticala. To sam ja mislio. Udala se sa 19 godina za tipa 7 godina starijeg. Međutim, i kad se udala nije prestala izlazit, družit se, provodit. Volila je popit i kad bi pooppila ponašala se kao drrolja. Uletila bi bilo kojem muškarcu bez pardona. Ja sam to čuo, vidio nisam, ali se nisam previše ni obazirao.

Međutim, kada je došla kriza u braku ona se totalno raspustila. Došla je živjeti kod nas, hodala po kući polugola (minjaci bez gaćica, taajice usske bez ggaaćica i slično). Kada bi i imala gaćice to su bile na špaagicu, totalno prozirne, minijaturne na dooppičnjake, tako da se svjesno i namjerno vidio rub njenih gaaććica.

Jednom sam bio vani sa prijateljima i vidio sam nju i prijateljicu u elementu. Pozvao sam je na piće i ona je počela govorit kako se boji da sam ja peder jer ona hoda po kući poluuggola a da je ja ne diraam, ne primjeećujem i slično.

Ja sam se na to nasmijao, a ona je stavila ruku na moj kkuuraac, ono kao slučajno, sjedeći. Mislio sam da ću eksplodirati. Od tog dana sam je počeo drugačije gledat, naravno kad se otrijeznila nije se sjećala te priče, al se smijala kad sam joj to spomenuo. Jednom dok sam prolazio pored kupaonice, čuo sam da je ona unutra.

Radoznalost je bila jača i provirio sam kroz ključaonicu, ona je sjedila na wc šolji i brijala pičku, možete i zamisliti koja je to scena bila. Odmah sam počeo drkkaaati, a ona me je vjerojatno čula, ustala je i počela drkkaattti piičččku, okrenuta prema vratima tako da sam jako dobro vidio što radi.

Što je još zanimljivije, došla je tik do vrata, na milimetar, tako da sam mogao osjetiti i miris njene piičččke!!!

Ta naša igra se dogodila još 4-5 puta, kad god bi se ona otišla tuširati, ja sam otišao i gledao je, a ona bi izvela svoju igru. Znali smo oboje al nismo ništa govorili.

Jedan prijatelj mi je jednom rekao da je vidio na šanku jednog kafića kako pleše, a nije imala nikakvo donje rublje u minici koja je jedva pokrivala piččkkkkku. Drugi mi je rekao da su je izreedali 4 konobaara i vlasnik kafića nakon posla. Mala je bila prvoklasna drroolja.

Odlučio sam da je napaaadnem, međutim neočekivano se odbranila, rekla je da sam lud i da ne zna o čemu pričam i da se smirim jer će me reći sestri, tj. mojoj ženi. I što je najluđe od svega, 3 minute nakon te priče, sjela je na fotelju nasuprot mene i raširila noge, a gaaaćććica nigdje!!!!

Kad sam joj to rekao, ona se nasmijala i rekla:
– Možeš gledat koliko hoćeš, dirat i jebat nesmiješ.

I tako dan-danas, 10 godina nakon početka, ona se ponovno udala, al često dođe kod nas i dan-danas je bije glas da se ševi kad god ima priliku i dan-danas meni nudi svoju piččkkku da je gleeedam.

Nije žestoka priča jeeebaaačine, al je jedno iskreno i istinito iskustvo. Jel’ se još nekom ovako nešto dogodilo? Kako ste vi reagirali?

Pozdrav…