Vrući horoskop za rujan 2021.-2022.: Seksi poljupci i novi počeci za sve

energija ponovnog ulaska: jer je rujan, na kraju krajeva, još jedna nova godina. Doista, nekima nova godina započinje u rujnu.

mirnih tonova i lijepih stvari.

Prekrasna sentimentalna predviđanja i erotski za zračne znakove, a također i za vatrene znakove (Ovan možda ima bijes i nije previše vjeran).

Doznajte s našim Vrući horoskop ono što zvijezde predviđaju za seks i ljubav, znak po znak.

Ovan

Proveli ste ljeto osvajajući, možda ste stvarno ubili srca. Svakako početkom rujna mnogo voljena ili udvarana. Planeti ljubavi i seksa u znaku Djevice, a zatim u znaku Vage, međutim, ne pomažu vam da budete diplomatski. Obratite pažnju na riječi i na svađe. Budi strpljiv. Mogući udari groma u drugoj polovici mjeseca.

Vrući znakovi: očekuje se izvrstan dogovor s Lav, kao uvijek. Ali također i Skala težine mogao postati vaš idealan partner, posebno u krevetu. Ovog mjeseca bit će joj jako dobro: pazite, mogla bi izbiti super vruća atrakcija.

Bik

Ovaj mjesec označava početak vašeg ponovnog rođenja nakon kraja srpnja i kolovoza. Vjerojatno ste morali borite se za ljubavnu priču, bili ste razočarani ili ste dobili nenormalnu apatiju u ljubavi i seksu. Suučesnik Uran, možda ste naglo prekinuli vezu. Sada se ne kajem: gledajte naprijed, planeti u Djevici donijet će vam puno ljubavi. Dugotrajno!

Vrući znakovi: u rujnu ćete napraviti masakr srca. Bit ćete jako voljeni i udvarani, posebno zbog zemaljskih znakova. Prekrasan dogovor s Djevica i posebna, i lijepa, priča s jednim Skala težine.

Blizanci

Imali ste vrlo seksi kolovoz. Sad vas planeti u Djevici malo kažnjavaju: vaši se mogu pojaviti tendencija neuhvatljivosti, dosadno ili melankolično. Ne brini, da sredinom mjeseca vratit će se vatrene noći i romantični zalasci sunca. Zahvaljujući Veneri i Marsu u Vagi, garancija slatkoće i spokoja za vas.

Vrući znakovi: odnosi s akvarij je Skala težine, uvijek vrhunski partner za vas. Čuvajte se Strijelca, mogli biste se puno svađati, posebno u prva dva tjedna rujna.

Rak

Vruće ljeto završava i započinje sjajna jesen u prva dva tjedna. Iskoristite ovo vrijeme da kažete tko vam se sviđa. Venera i Mars u Djevici će vam pomoći uspjeh i da se razumije. U drugom dijelu mjeseca postajete nervozan i ćudljiv. Opustite se i pomislite u sebi: protiv vas se ne odvija zavjera.

Vrući znakovi: super seksi priča s jednim Škorpion, što je konačno ublažilo određenu sklonost kontroverzama. Nije za podcjenjivanje Djevica.

Lav

Osvojili ste više srca, vjerojatno i vi zaljubio se u tebe i poznaje ljubav s velikim slovom A. Ako ste par, potječete iz razdoblja od sklad. Naučili ste i najbolje izražavate svoju velikodušnost. Sada vam pomažu planeti u Djevici, a zatim u Vagi konsolidirati vaš odnos.

Vrući znakovi: sretne priče s Skala težine i seksi atrakcije zaakvarij. Ali pričekajte do druge polovice mjeseca da se izjasnite.

Djevica

Proveli ste mirno ljeto, možda pomalo uzbrdo, jer ne volite društveni život, gužvu i zato što vam zapravo ne smeta odlazak u ured. Pa, vaša jesen kreće stvarno vruće. Rujan započinje s vatromet za vas: Venera i Mars u vašem znaku doista vas čine atraktivan.

Vrući znakovi: savršeno razumijevanje s Bik, mogući udari groma za to Škorpion i za Lav.

Skala težine

Prvi dio mjeseca, do 14., teče tiho u utješnoj rutini. Svejedno voliš. Ali onda, u drugoj polovici, planeti seksa i ljubavi dolaze k vama. I oni vas uzimaju slatki trenuci, romantično i neočekivano. Obnovite odnose malo dosadno: pravo je vrijeme, budite strastven.

Vrući znakovi: najljepša veza ovog mjeseca je ona sa Bik. Izvrsni odnosi i sa znakomakvarij i bogova Blizanci.

Škorpion

Ovog ste ljeta bili odlučno argumentirani i možda čak pomalo agresivni s partnerom ili s potencijalnim koketiranjem. Kvar je bio u kvadraturnim planetima. Sad kad su Mars i Venera u Djevici, a zatim u Vagi, vratite se simpatični i vrlo senzualni. Oživite ljubavi koje ste pokušali i prepustite im se osvajanje onoga tko vam se sviđa.

Vrući znakovi: wow za priče s Lav. Nije loše s Jarac, posebno u krevetu: naći ćete se drugačijim od onoga što izgledate.

Strijelac

Imali ste sjajno ljeto, pobijedili ste i Jupiter vam je pomogao stavljajući vam na put zaista seksi i privlačne ljude. Ostalo su odradili planeti u Lavu. Sada morate biti oprezni u prvih nekoliko tjedana i zadrži mirnoću a vaša veza je mirna. Tamo drugi dio mjeseca vratite se poduzetni i erotski živahno.

Vrući znakoviLav je akvarij znakovi su koji vas najviše privlače u ovom razdoblju. Čuvajte se odnosa s Ovnom: mogli biste se previše svađati.

Jarac

Mjesec započinje super senzualno i slatko. O planetima u Djevici, za vas božji dar. Bit ćete lijepi, atraktivni i vrlo udvarani. U drugoj polovici mjeseca postanete nervozni, a možda i malo sjenovit. Ne brinite, šarmantni ste čak i ako igrate tajanstveno. Naprotiv … Ali nemojte se zatvoriti!

Vrući znakovi: vrlo lijepa i spokojna priča s a Bik. Veza s njim je senzualna Škorpion: slušaj sebe više.

akvarij

Puno bolje nego prošlih mjeseci. Trgovi Marsa i Venere su gotovi i osjećate jača i manje nesigurna u ljubav. Još bolje u drugoj polovici rujna kada će vas odvesti planeti u Vagi ljubavi i seksa u izobilju. Silazna i vrlo ružičasta cesta za vas, zaslužili ste je.

Vrući znakovi: vrlo lijep dogovor s Skala težine. Čudan, ali i za ovaj seksi sastanak s Rak: različiti ste, ali radoznali ste otkriti sebe.

Ribe

Prva polovica rujna vidi Mars i Veneru u Djevici, za vas u opoziciji. Ali sigurno ne treba očajavati. Ljubav i seks bit će tu: doista, aspekti opozicije, za razliku od kvadrata, također vode iznenadne atrakcije i s visokom erotskom stopom.

Vrući znakovi: vrlo dobri odnosi s umirujućim partnerima. Na primjer, Bik je Djevica. Manje dobri, ali super seksi odnosi s zračnim znakovima.