Nemojjj, tu nikad nisam… Jauukaala zaboravljajući da može da me čuje muž ispred vrata. Kada sam se udala za muža svi su mi zavidjeli. Bogata porodica, veliko imanje, poslovni prostori i tako redom. Bilo je kao u bajci. Muž je pet godina stariji, pristojno izgleda i super smo se slagali. Brzo su došla djeca i sve je bilo okej prvih pet godina, ali onda su nastali problemi. Došla je kriza, posao je išao loše i počeli smo da dižemo kredit za kreditom, dok nam sva imovina zajedno sa porodičnom kućom nije bila pod hipotekom. Kasnili smo sa otplatom kredita i banka je sve više prijetila da će nam sve oduzeti. Jednog dana je došao muž i rekao da mu se javio jedan čovjek i rekao da hoće da kupi dio imanja i to za novac sa kojim bi sigurno otplatili kredite, a još bi ostalo i da nastavimo sa poslom. Bili smo srećni jer to je bila izvanredna vijest. Nakon dugo vremena, strasno smo vodili ljubav te noći.

U narednim danima muž se sastao sa tim čovjekom i uglavnom su utanačili sve pojedinosti. Nakon par dana muž je došao sa njim kod nas i sjeli su u kancelariju. Muž me je pozvao da donesem dvije kafe i piće. Kada sam ušla u kancelariju, prepoznala sam lokalnog klipana koji me je jurio još dok sam bila djevojka i bila u vezi sa sadašnjim mužem. Znam da se i tada bavio mutnim poslovima, ali je sada postao tajkun i poslovan čovjek. Bio je strašno navalentan i odvratan u to vreme, jedva sam ga se otresla. „Jebem te, državo, kad ovakvi imaju pare!“ pomislih u sebi. On bi odavno trebao da je u zatvoru.

On samo prokomentarisa kako moj muž ima divnu ženu koja super izgleda iako je rodila troje djece. Nije mi baš bilo prijatno njegovo odmjeravanje (na sebi sam imala helanke i majicu na bretele, a moje sise su kipile jer sam još dojila najmlađu kćer), ali morala sam da istrpim jer nam novac ovog klipana daje izlaz iz situacije koja nimalo nije prijatna. U suprotnom bismo mogli da ostanemo bez svega što imamo. Muž je primijetio da me odmjerava i očima mi pokazao da izađem. Izašla sam, a uskoro je i on otišao. Muž mi je rekao da su se dogovorili i da će nas pozvati da potpišemo ugovor. Nakon nekoliko dana muž mi je rekao da se spremim pošto idemo na potpisivanje ugovora. Moram i ja da potpišem jer je imovina bila i na moje ime. Morala sam da povedem i ćerkicu jer joj je bilo tek osam mjeseci.

Došli smo u njegovu firmu. Primila nas je sekretarica. – A to je ta lijepa mama… – čudno je prokomentarisala, kao da je već s nekim razgovarala o meni. Ubrzo je izašao advokat i rekao mužu da prvo on uđe sam, a posle ja. Malo mi je to bilo čudno ali nismo se protivili, samo da ovo završimo. Muž je izašao za desetak minuta, uzeo je našu ćerkicu i rekao da ja uđem da to završimo.

Ušla sam u kancelariju koja je više ličila na neki kabinet, jer je pored radnog stola i stola za sastanke imala i kožnu garnituru koja je bila smještena u jednom kraju kancelarije. – Uđite, gospođo, i raskomotite se – rekao je gazda i pokazao advokatu da izađe. On je izašao, ali na druga vrata a ne na ona na koja sam ja ušla. Ostali smo sami, a gazda ponovi da sjednem i pokaza na onaj trosjed. Sjela sam, mada mi je bilo čudno zašto baš na trosjed. Sjeo je preko puta mene, nasmijao se i rekao:

– Ovako ćemo… Potpisaću ugovor, ali pod jednim uslovom. Moraš odmah da odgovoriš. Ako odgovor bude potvrdan, nema problema. Ako ne pristaneš, ništa od posla i vi ste propali… Da, da, znam da ste u problemima i ovo vam je jedini izlaz. Izgovorio je to, a ja sam ga blijedo gledala još ne sluteći šta me čeka.

Ako nećeš, možeš odmah da izađeš – rekao je to drsko i ozbiljno. Umalo nisam pala u nesvjest. – Jesi li ti normalan?! Muž mi je ispred vrata. Kakva je to ucjena?! Bila sam zaprepašćena. – Onda ništa – reče. Ustade i pokaza mi prstom prema vratima. Misli su mi prolazile kroz glavu kao munja. – Marš napolje! – reče grubo.

– Nemojte, molim vas… Eto, uradiću to – rekoh kroz suze.

Mislila sam samo da se riješimo duga, neće mi kruna sa glave pasti. Nasmejao se i prišao mi. Glava mi je bila ispred njegovog šlicaaa na paaantolonaama. Izvaaaadio je koji je bio ogromaan i deebeeo, već poluudignut. Izgleda da ga je već uzbudila ova situacija. Povukao je moju glavu ka njemu. Malo sam se otimala ali nije bilo kud. Otvorila sam ustaaa i snaažno ga je gurnuuuo do kraja. Bila sam sva crvena i umazana suzaama i njegovim sokoovima. Izvaadio je kuraac, podigaao me i rekao mi da se skineem. Počela sam polako da se skidaaam, a on poče da cepa odeću sa mene. Povukao mi je heelaanke dole i svukao ih. Gaaćicee je buukvalno strgnuo i bacio na svoj radni sto.

– Ovo je suvenir – cerekao se. Onda me je povukao i naguzio preko naslonjača troseda, tako da sam se sada mogla vidjeti u ogledalu koje je bilo preko puta, na zidu pored vrata kroz koja je izašao onaj advokat.

Tada uđe onaj advokat i cerekajući se priđe mi. Izvadi kkkuuuraaac, uhvaaati me za kosu i poče da me šaaamaara sa njim.

– Jeste li normalni, pustite me. Nećuuu… Aagrhmm… Guuurnuu mi kuuuraac u ussttta, iako sam se otimala. Onaj manijak me je pritisnuo sa leeđa da nisam mogla da se pomjerim. Najgore od sveega je što sam se naapaaalila, jer me niko nikad u životu nije ovako tuuucccaaao. Puuunili su me i sprijeda i od poozzzadi. Bila sam u transu. Advoookat mi je stiskaao sisseee iz kojih je kapaalo mlijeeko. Raadio je to grubo i booolllno. Osjeetih kako gaazzda izvaaadi svoju kuuurrrčinuu i poče da cilja i dooodiruje moje duupppe.

– Ne tu! Nisam nikad… Molim vas… Neee… Jedva sam uspjela da progovorim, ali advokat me povuče za kosu i gurnu kkkuuuraaaac duboko u grlo da sam ostala bez daha.
– Ne brini. Na svašta ćemo mi tebe naavići. Jeebaaaćeeeš se ti u svaku ruuupppu i traaažićeš još… Gaaazda gurnu prvo jedan prst, a zatim dva u moooju gguuuzu i poče da me jeeebbbe prstimaa u dduuupee, a kkuuuraaac sjuri u piiičččku. Miješali su se bboool i zadovoljstvo, a onda sam počela da se treeseem i svrššasavaaam što oni primijetiše.
– Jesam ti rek’o da će kuuurrrvaa da se otimaa, ali da uživaa – reče gaazda, a onda se obrati meni – E, sad ćeš da uživaš, kuujjjo. Gurnuo mi je snaaažžžno kuuurrraacc u gguuuzzzuu. Nije nimalo bio njeežan. Jaaaukala sam zaboravljajući da može da me čuje muž ispred vrata.

(Visited 5,232 times, 1 visits today)