MLADA ZADNJICOM SPOJILA BABU SA ZEMLJOM: Ljudi ne znaju da li da plaču ili da se smeju, HIT! (VIDEO)

Možda video ne bi bio toliko popularan da “negativac” u ovoj priči nije ujedno i glavna zvezda svadbe – mlada

Hit snimak kruži društvenim mrežama podelio je mišljenja – neki umiru od smeha, dok ima i onih koji su sipali uvrede na račun “negativca” u ovoj priči. Pogledajte kako je mlada udarila babu na venčanju, hit je!

Hit snimak koji kruži ovih dana društvenim mrežama je podjednako i za smeh i za plakanje. Nemili događaj koji se odigrao na jednom venčanju a u kojem je “stradala” jedna bakica izazvao je oprečne komentare na Internetu.

Možda video ne bi bio toliko popularan da “negativac” u ovoj priči nije ujedno i glavna zvezda svadbe – mlada.

Kako se u snimku vidi, mlada koja je očigledno bliska sa starijom gospođom poželela je da sa njom podeli radost na plesnom podijumu, ali epilog njihovog đuskanja nije bio nimalo radostan. U žaru veselja nevesta je zadnjicom “čuknula” bakicu, očigledno ne procenivši dobro svoju snagu, odnosno snagu svoje pozadine. Baka je poletela preko podijuma i završila na podu.

Naravno, mlada je odmah potrčala da je podigne, ali to joj nije pomoglo kod nekolicine oštrih kritičara na mrežama. Zamerili su joj da je “prosta” i “nimalo obzirna prema starijima”, dok je, pak, većina sve ovo doživela vrlo humoristično.

(Espreso / Mondo)

(Visited 1,008 times, 1 visits today)