VUKLE JE PO PODU, SVLAČILE I ŠUTIRALE: Muškarac odveo ljubavnicu u šoping, pa naleteo na ženu i taštu – nastao HAOS!

VUKLE JE PO PODU, SVLAČILE I ŠUTIRALE: Muškarac odveo ljubavnicu u šoping, pa naleteo na ženu i taštu – nastao HAOS!

Uprvo to se dogodilo jednom muškarcu koji je svoju ljubavnicu izveo u šoping u lokalnom tržnom centru, a naleteo je na bukvalno na poslednje osobe koje je bilo poželjno da sretne – suprugu i njenu majku. I susret ne da nije bio nimalo prijatan, već se završio pesničenjem!

Ova porodična drama kojoj su svedočili brojni posetioci tržnog centra, od kojih je jedan sve i snimio, dogodila se u kineskom gradu Nantongu pre dva dana.

Priča je objavljena na portalu Sohu, a nije baš razjašnjeno da li su se supruga i tašta slučajno pojavile u centru ili im je neko dojavio da se preljubnik “švrćka” sa ljubavnicom, ali haos je svakako bio očekivan…

Supruga je nasrnula na ljubavnicu, vukla je po podu, udarala, kidala s nje odeću i šutirala, dok se tašta ustremila na nevernog zeta, koji je “popio” dobar broj udaraca kišobranom. Muškarac, je s druge strane na sve načine pokušavao da spase ljubavnicu od gneva sopstvene supruge, što mu je nakraju i pošlo za rukom.

Pogledajte i sami kako je sve izgledalo…

Šta se dalje dešavalo kada su otišli kući, nije poznato, ali preljubniku se svakako ne piše dobro, ne samo zbog prevare, već i zato što je branio ljubavnicu…

izvor: https://mondo.rs/

(Visited 823 times, 1 visits today)