OŽENIO JE LUTKU A SADA JE OTIŠAO KORAK DALJE: Ceo svet bruji o onome što je uradio ovaj čovek (FOTO)

Ne mogu da podnesem usamljenost dok je u bolnici

Kažu da ljubav nema granice. A neki su ovo shvatili bukvalno.

Ako bi Juriju Toločku, bodibilderu iz Kazahstana, neko rekao da mu je žena lepa kao lutka, uopšte ne bi pogrešio.

Njegova supruga, zaista, jeste lutka.

I to seks lutka.

Ovaj “par” se upoznao prošle godine u noćnom klubu i planirali su da se venčaju u martu mesecu, međutim, morali su da odlože planove zbog pandemije koronavirusa.

Ni drugi put nisu imali sreće i venčanje im je otkazano, jer je Juri napadnut tokom povorke transrodnih osoba u Kazahstanu, međutim, u novembru su, konačno, uspeli da sklope brak.

“Sve je bilo sjajno, ali sam onda počeo da bivam ljubomoran. Mnogi muškarci žele isto što i ja. Nakon venčanja sam odlučio da je manje pokazujem i zabranio sam joj da koristi Instagram. Možda sam samo previše sebičan”, rekao je Juri.

Međutim, nakon što je Margo završila “u bolnici”, odnosno, na popravci, tužan zbog njenog odlaska, bodibilder je počinio preljubu.

Juri je svoju voljenu prevario i to, ni manje, ni više, već sa drugim predmetom.

“Ne mogu da podnesem usamljenost dok je u bolnici. Moram da raširim svoju ljubav i prema drugima. Bilo je stvarno divno”, rekao je.

On je objasnio i da njegovoj dragoj ni najmanje ne smeta kada on ima seeekkksualnu, ili ljubavnu vezu sa drugim predmetima: “Ona radi sve što ja želim i nikada mi ne prigovara za moje ponašanje i to je lepota naše veze”, istakao je Juri.

(Espreso.co.rs/metro.co.uk)

(Visited 1,700 times, 1 visits today)