NOVI HAOS U UŠĆU, PROBILI OBEZBEĐENJE! Milicajac zamalo pao sa pokretnih stepenica, guraju se i majke s decom i starci

Sumnja se da će gužve biti i narednih dana.IZVOR: INSTAGRAM/MOJ_BEO_GRAD/SCREENSHOT

Ogromne gužve zabeležene su u tržnom centru Ušće još od ranih jutarnji sati. 

Naime, danas je tamo zvanično krenuo proces vakcinacije za sve građane, a u saradnji sa Vladom Republike Srbije i gradom Beograd.

Kako je najavljeno, za prvih 100 vakcinisanih biće obezbeđeni vaučeri sa kupovinu u vrednosti od 3.000 dinara. Sumnja se da je to dodatno dovelo do ogromnih gužvi i redova.

Gužva u tržnom centru Ušće zbog vakcina i poklon vaučera.IZVOR: INSTAGRAM/MOJ_BEO_GRAD

U jednom momentu zabeležen je incident u kojem je deblji kraj izvukao komunalni milicajac. On je pokušao da red, u kojem su se nalazili stariji građani i žene sa decom, zadrži pod kontrolom. Međutim, pod naletom građana koji su ga u jednom trenutku gurnuli, završio je na pokretnim stepenicama, ali je ubrzo uspeo da se zadrži i izbegne pad.

Da podsetimo, ovo nije prvi incident danas. Nekoliko sati ranije takođe su zabeležene gužve, kada je došlo do gurkanja na pokretnim stepenicama. Tom prilikom za dlaku je izbegnut fizički obračun, a sumnja se da će slična situacija biti tokom čitavog dana.

Podela besplatnih vaučera biće nastavljena i sutra. Tako će u petak, 7. maja za prvih 50 vakcinisanih biće obezbeđeno 50 šoping vaučera u vrednosti od 5.000 dinara za kupovinu u “Fashion Company “radnjama, dok će u subotu 8. maja za prvih 100 vakcinisanih biti obezbeđeno 100 poklon paketa kompanije “BG-Elektronik”.

Proces vakcinacije će se odvijati na III spratu UŠĆE SC (u prostoru iznad bioskopa Cineplexx).

(MONDO)

(Visited 1,249 times, 1 visits today)