U DVORIŠTU VELIKI BAZEN I POGLED NA MORE Tomović sređuje imanje, pokazao raskoš u CG: Ovo je moj život, nisam ja za rijaliti! FOTO

Bivši rijaliti učesnik, Vladimir Tomović,nedavno je diskvalifikovan iz “Zadruge 4”, a sada je rešio da se posveti renoviranju imanja što je i pokazao svojim pratiocima na Instagramu.

Vladimir Tomovic
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Naime, on je objavio video snimak gde je pokazao imanje koje je uveliko u izgradnji.

“Evo Vladimirov VIP život da vidite kako odmara posle Zadruge” – čuje se na početku snimka i vidi kako Vladimir pomaže majstorima u radovima na imanju, a u samom opisu videa stoji “Selo moje lepše od Pariza” uz emotikon srca.

Vladimir Tomović
FOTO: PRINTSCREEN

Zatim se Vladimir pohvalio fanovima na Instagramu, pokazujući svoje imanje, koje je trenutno u procesu renoviranja.

Ono što se moglo primetiti jeste da će Vladimir uživati u prelepom ambijentu sa bazenom i pogledom na more.

“Ovo su sve ruke mog tate radile” – govori Vladimir u jednom trenutku.1 / 3 FOTO: PRINTSCREEN

“Bravo Vladimire baš si vredan”, “Imaš prekrasno imanje, a pogled na more nešto prekrasno”, “Prelepo mesto Vladimire i treba da si ponosan na to što imaš, to nema cenu samo napred”, “Svaka vam čast, stvarno je prelepo. Raj na zemlji, a tek pogled” – bili su samo neki od komenara koji su se nizali ispod objave.

“Ovo je moj život, nisam ja za rijaliti” – dodao je Vladimir nastavljajući da pokazuje imanje, a izgleda da je bivši zadrugar ovde pronašao svoj spokoj nakon rijalitija.

Kurir.rs/MM.

(Visited 950 times, 1 visits today)