ĆERKA DRAGANA MIĆANOVIĆA I ANE SOFRENOVIĆ KRENULA JE STOPAMA RODITELJA: Prava je LEPOTICA, a evo na koga više LIČI! (FOTO)

Poznati glumački par Ana Sofrenović i Dragan Mićanovića razvelili su se 2011.godine. Zajedno imaju dve ćerke Ivu i Lanu. Iako privatni život vešto kriju od očiju javnosti, starija ćerka Iva sve više privlači pažnju domaćih medija.

Ivino rođenje na najlepši način krunisalo je veliku ljubav Ane Sofrenović  i Dragana Mićanovića, koja se rodila ranih devedesetih, dok su igrali u predstavi ‘Rođaci iz najboljih dana’.

Ubrzo nakon venčanja ponovo su se pojavili zajedno na malim ekranima 1995. godine, u filmu ‘Ubistvo s predumišljajem’. Kako su bili izuzetno popularni, njihov razvod 2011. godine rastužio je ljubitelje filma. Međutim, krunu dugogodišnje ljubavi dobili su u vidu pomenute Ive ali i mlađe ćerke Lene.

Iako se Dragan trudio da svoj i život svojih naslednica sakrije od radoznalih očiju javnosti u tome nije uspeo upotpunosti, a mlada i atraktivna Iva, svojom nesvakidašnjom lepotom ukrala je pažnju domaćih medija. Iva je nasledila maminu lepotu, te njene karakteristične crte lice.

Ako je suditi prema fotografija koje objavljuje Iva je nasledila strast svojih roditelja, te ne beži od scene već se na njoj odlično snalazi. Pored toga, primetno je i da uživa u pravljenju fotografija koje kad kad podeli sa svojim pratiocima na Instagramu.

Dragan o svojoj starijoj ćerki ne priča mnogo iako je bez sumnje izuzetno ponosan. Ipak, kako njegova naslednica studira u inostranstvu, glumac je u intervjuu za Story otkrio koliko mu zapravo nedostaje, te da kako godine prolaze zapravo je on taj koji sve više uči od njih.

Ana Sofrenović je pre tri godine govorila o ćerkama i istakla da Iva ima dara za glumu.

– Iva voli da peva, dok je Lena dobra u crtanju. Videćemo da li će Iva krenuti u glumačke vode. Sa njom sam već sarađivala u predstavi “Koda”, a sa Lenom u “Malom princu”. Još su male, ali su ambiciozne. Mislim da su umetničku crtu povukle i na oca i na mene. Pitanje je samo čime će se baviti – rekla je glumica tada.

U nastavku pogledajte neke od Ivinih fotografija:

Izvor: (Glas Javnosti)

(Visited 1,006 times, 1 visits today)