Žene dobijaju robota ljuuubaavnika koji „može celuu noć“, muškarci postaju suvišni

Kada je reč o seeekkksu, neće samo muškarci moći da uživaju u društvu seeekkks robota.

Isto kao i žene, i muškarci bi mogli da budu zamenjeni sseeeks robotima koji će ženama moći da pruže vrhunsko sekksssuualno iskustvo.

Muškarci će uskoro postati suvišni u spavaćoj sobi, bar za neke žene, jer bi možda u tome mogli da ih zamene robgoti koji će korisnicama moći da priušte vrhunsko seksualno iskustvo. Seekkks roboti su se na slobodnom tržištu pojavili pre nekoliko godina i u poslednje vreme su sve popularniji.

Međutim, ni lutke nisu ono što su nekada bile. Real Doll je kompanije koja je promenila percepciju ljudi kada je reč o lutkama za pružanje sekssuuuaalnog zadovoljstva, a sada kompanija radi na stvaranju lutki muškog pola. Iz ove kompanije su saopštili da seekkks lutka može da priušti zadovoljstvo kao i živi partner, dok je u stanju da ostvari čak i veerrbalnu komunikaciju. Žene će sa lutkom moći da razgovaraju i pre i tokom i posle seksa. One će biti programirane jedinstvenim razgovorima, a svaka će imati svoju priču.

Gabrijel, kako je nazvana ova serija robota, može da ima seeekkks celu noć ako je to potrebno jer ne pati od problema povezanih za sekkssuuualne performanse kao što se to često dešava muškarcima.

Ljubavni roboti danas izgledaju mnogo realnije nego ikada pre. One izgledaju stvarno, ali i funkcionišu mnogo stvarnije od starijih lutaka napravljenih od plastike. Današnje ljubavne lutke su tradicionalno napravljene od silikona koji je po strukturi sličan koži.

(Telegraf.rs/klix.ba)

(Visited 4,250 times, 1 visits today)