POVEĆAO JE SVOJ PE*IS DA BI ME KAZNIO: Tek što sam počela da se zaljubljujem u svog dečka , on je uspeo da me pita sa koliko sam muškaraca imala za krevet. Bilo je to na Dan zahvalnosti, sedeli smo na kauču nakon obilnog obroka i uživali. Bila sam i srećna i uzbuđena i uplašena, kao što se oseća svako ko počne da se zaljubljuje. Bila sam i srećna što sam konačno našla pametnog i kreativnog momka sa kojim mogu da zamislim budućnost. Zato sam i dala sasvim iskren odgovor.

I sama sam pretpostavljala da je on imao manje partnerki od mene. On je gotovo celu mladost proveo u monogamnoj vezi, a ja sam išla s cveta na cvet. Mislila sam da je to samo nevažan broj, posledica toga što smo u tom periodu bili u različitim fazama života. On je, međutim, smatrao da je moja brojka prevelika.

Dan pred naše venčanje naterao me je da se izjasnim koliki je njegov pe*is u odnosu na moje bivše momke i napravila sam kobnu grešku. Rekla sam mu istinu – da je među manjima. Rekla sam mu i da to nije bitno i da ja uživam u se**u sa njim. Nekoliko dana posle venčanja, rekao mi je da planira da ide na operaciju povećanja penisa.

Nije vredelo da mu govorim da mu je ideja glupa, da mu je penis sasvim zadovoljavajuće veličine, i da ja imam fizički poremećaj zbog koga sam često u bolovima, pa mi je čak i seks bolan, što znači da će veći pe*is samo da naškodi našem odnosu – on je rešio da ide u kliniku u Meksiku.

Rekao je da je to njegova konačna odluka. Znao je da ne učestvujem u razgovorima svojih drugarica o penisima njihovih muževa i momaka (a to je znao jer mi je krišom pregledao poruke i mejlove). To nije sve – istovremeno je meni stalno pričao da mu se društvo podsmeva jer svi znaju nekog sa kim sam spavala. Govorio mi je da sigurno  imam neke psihičke probleme i uspeo da iskopa neke podatke o prosečnom broju partnera koje imaju žene u Americi. Suštinski, pokušavao je da me ubedi da sam lakog morala.

Otišao je u Meksiko i vratio se sa ogromnim zavojem. Pe*is mu je bio toliko otečen da mi nije dozvoljavao da ga vidim. Ubrizgali su mu neku tečnost zbog koje mu je ponos zaista bio veći, i u opuštenom stanju i u er*kciji. Ali, taj rastvor se grudvao pa je svuda imao neravnine. Pored toga, taj tretman treba uraditi više puta kako bi bio delotvoran na duže staze, a to košta na hiljade dolara.

Otišao je još dva puta u Meksiko, i oba puta se vraćao postiđen i odbijajući moju pomoć. Nalazila sam krvave gaze svuda po kući. Nikada nije hteo da mi kaže ni ime klinike ni kakav je to rastvor. Na kraju, moglo bi se reći da je operacija uspela – imao je veći penis, ali je time uspeo da uništi naš brak.

Moja bolest me je sve više sprečavala da uživam u seksu, naročito otkad mu je penis postao veći. Stalno sam išla kod ginekologa, a on se stalno durio zbog nedostatka se**a. Na kraju je spavao na kauču kako bi izrazio svoj protest.

Više puta sam probala da ga ostavim, ali pretio je samoubistvom. Pored toga, postao je i nasilan prema meni. Često je urlao na mene i pribijao me uz zid. U toku poslednje svađe koju smo imali kao bračni par, stavio mi je ruku preko usta kako bi prigušio moje pozive upomoć. U jednom trenutku sam shvatila da će me prebiti, ali više od toga me je uplašila činjenica da sam to podsvesno i očekivala.

Uskoro sam zatražila razvod, i oporavila se od braka brzinom svetlosti. Nikada nisam lakše prebolela razlaz, i konačno sam osetila da sam srećna posle dugo godina.

(Visited 3,262 times, 1 visits today)